Cargofoor B.V.

Cargofoor BV, met vestigingen in Maastricht en Ploiești (Ro) is de specialist in vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij rijden vooral naar, vanuit en tussen de landen op de Balkan en Oost-Europa. Ons wagenpark is modern en goed uitgerust en voldoet aan de strengste en hoogste milieu-en veiligheidsnormen. Wij vervoeren de ADR-klasse 3, 6, 8 en 9.
Al onze chauffeurs zijn ervaren, gekwalificeerd en goed uitgerust, om hun taken zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren. De ervaren planners en kantoormedewerkers zijn allen meertalig. Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Roemeens en Turks.
Onze dienstverlening is erop gericht, om uw bedrijfsvoering soepel voort te laten gaan. Dus zorgen we, dat we capaciteit voor u beschikbaar hebben, onze afspraken nakomen en flexibel inspelen op veranderende omstandigheden.

Daarom hebben wij als een van de eerste bedrijven van Nederland, onze wagens uitgerust met satellietsystemen. Met dit systeem heeft de planning actuele informatie over de laad-en losactiviteiten van de chauffeur, de route en de locatie van de wagens. Daarnaast kan de chauffeur via een boordcomputer berichten ontvangen en versturen naar de planning en de juiste weg volgen via het ingebouwde navigatiesysteem.

Arnold Maassen Groep
Cargofoor B.V. A:Klipperweg 14 - 6222PC Maastricht - Nederland T:0031 43 352 76 05 E:info@cargofoor.nl KvK:Zuid-Limburg nr. 14614229 BTW:nr. NL001692124B01