Kernwaarden

Om onze missie waar te maken als uw betrouwbare partner op het gebied van tankwagenvervoer, garanderen wij U, dat wij tevens onze verantwoordelijkheden nemen op het gebeid van:

VEILIGHEID: Veiligheid is onze eerste prioriteit, het belangrijkste aspect van ons werk.

ETHIEK: Wij behandelen elk individu in onze zakelijke en persoonlijke praktijken ethisch, met integriteit en eerlijkheid.

FLEXIBILITEIT: Het zich bij gewijzigde omstandigheden in overleg aanpassen aan de wensen van de klanten.

LEIDERSCHAP: Ieder van ons streeft ernaar om te leiden en door het voorbeeld te motiveren en consequent te voldoen aan deze kernwaarden.

MILIEU: We zijn toegewijd aan het beschermen van de gezondheid
en het welzijn van onze medewerkers, onze klanten, de gemeen-schap en het milieu.

PUNCTUALITEIT: Het leven van de gemaakte afspraken met betrekking tot de uitvoering van het transport zoals tijd, plaats, conditie en materieel.

SCHADEVRIJ: Het behandelen en vervoeren van vloeistoffen op dusdanige wijze dat aan de conditie of de verpakking van de lading geen afbreuk wordt gedaan.

VERVOERSZEKERHEID: Het te allen tijde beschikbaar hebben van transportmiddelen opdat de normale bedrijfsvoering van de klant ongehinderd doorgang kan vinden.

WERKNEMERS: Wij respecteren en waarderen iedere medewerker en zijn toegewijd aan ondersteuning en ontwikkeling van elkaars persoonlijkheid en professionaliteit.

CONTINUOS IMPROVEMENT: We proberen de resultaten voor al onze eigenaren continue te verbeteren, door de juiste dingen elke keer beter te doen.

Arnold Maassen Groep
Cargofoor B.V. A:Klipperweg 14 - 6222PC Maastricht - Nederland T:0031 43 352 76 05 E:info@cargofoor.nl KvK:Zuid-Limburg nr. 14614229 BTW:nr. NL001692124B01